Trainingen & workshops

Dialogisch leren, ontwikkelen, werken en veranderen in aansluiting op persoonlijke ervaringen en mogelijkheden is de basis voor alle trainingen en workshops. In de traditie van de ontwikkelingsgerichte psychologie, waarderend onderzoek, systemisch werken en positieve gezondheid. Daarbij wordt gebruikgemaakt van verschillende methodieken voor dialoog, persoonlijke ontwikkeling, community building, transformatie, cultuurverandering en maatschappelijke impact. Trainingen en workshops kunnen in levende lijve, online en hybride worden verzorgd, in het Nederlands of Engels.

Masterclass ‘Gemeenschapskracht in de praktijk’

Ervarend leren hoe het werkt

Wil je in dialoog met en van elkaar leren en verder komen? Schrijf je in voor een dialoogbijeenkomst met nagesprek om te ervaren wat waarderend onderzoek brengt. Laat je inspireren door anderen, luister naar verschillende perspectieven en ontdek wat werkt en mogelijk is.

Workshops en trainingen

Workshops, presentaties en trainingen op maat voor organisaties, teams en samenwerkingsverbanden om samen verder te komen in vraagstukken/opgaves.  Rond inclusie en diversiteit, wijkdialogen, jongerendialoog, kinderdialoog, opvoeddialogen, gemeenschapskracht, socratische gesprekken, straatgesprekken, ubuntugesprekken, positieve gezondheid, democratische vernieuwing en meer.

 

Hybride onderzoeken, leren en doorontwikkelen

Hybride trainingen en workshops in het publiek domein, speciaal voor gemeenten, zorg, onderwijs, wonen en welzijn.

  • Leergang waarderende dialoog met e-learningmodules, online workshops, een gereedschapskist en begeleiding op maat. Over de achtergrond van de methodiek, hoe een dialoog is opgebouwd en hoe je deze kunt begeleiden.
  • Workshop dialoogontwerp met e-learningmodules, online workshops en begeleiding op maat bij ontwerp en realisatie van een dialoog(serie) in relatie tot je eigen vraagstuk/opgave. Speciaal voor gemeenten, zorg, onderwijs, wonen en welzijn.