Projecten

Trainingen en workshops

Trainingen en workshops voor gemeenten, zorg, onderwijs, wonen en welzijn. In levende lijve, online en hybride. In het Nederlands of Engels. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken voor dialoog, persoonlijke ontwikkeling, community building, transformatie, cultuurverandering en maatschappelijke impact. De waarderende dialoogmethodiek vormt de basis.

Dialoogprojecten

Begeleiding in co-creatie van dialooginitiatieven in gemeenten, steden, wijken, buurten rond verschillende vraagstukken. Doorontwikkeling interculturele dialooginitiatieven voor vrede, veiligheid en verzoening. In dialoog met en van elkaar leren en verder komen rond vraagstukken en spelenderwijs in gesprek.

 

 

Expeditie Gemeenschapskracht

Online en live ontdekkingstochten op maat langs initiatieven en praktijken met interviews en dialoog rond actuele vraagstukken. Met iedere keer een ander praktijkverhaal/vraagstuk centraal. Om met elkaar te ontdekken wat werkt en samen verder te komen. Ontdek spelenderwijs wat werkt en de moeite waard is, wat meepraten, meebeslissen en meedoen vraagt.

Expeditie gemeenschapskracht

 

Meer projecten

Bekijk hieronder alle projecten.

Bekijk alle projecten

Opdrachtgevers