Ga naar de inhoud

Leiderschap, regie en zelforganisatie

  Is er een teveel of tekort aan (persoonlijk) leiderschap, regie en zelforganisatie? Wat voor leider ben jij, wil je zijn en wat werkt? En hoe ga je om met het zelforganiserend vermogen van mensen, teams, systemen en de samenleving. Welke vraag, welk dilemma houdt je bezig, komt misschien vaker terug, verdient aandacht en verdieping? In een wandeling of coachtraject, een socratisch gesprek of dialoog in teamverband.

  Wandelcoaching

  Zoek je een sparring partner, een frisse blik, wil je een vraag rond leiderschap van meer kanten belichten, opties verkennen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, om je vraag en mogelijkheden te verkennen en te kijken of er een match is. Een traject bestaat vaak uit een intake/startsessie, 5 coachsessies en een afsluitende sessie. Gesprekken kunnen in levende lijve plaatsvinden, wandelend, online of telefonisch.

  Socratisch gesprek

  In een leiderschapscafé verdiepen we vragen en thema’s die leiders bezighouden aan de hand van ervaringen en casuïstiek. Dat kan in de vorm van een socratisch gesprek, een (waarderende) dialoog of een andere vorm van (filosofisch) gesprek. Het thema kan vooraf worden bepaald en worden ingeleid of ter plekke aan de hand van actuele vragen en casuïstiek van deelnemers. Inhoud en vorm van de inspiratie en het gesprek worden in overleg bepaald en vormgegeven. Het gesprek kan vanuit verschillende invalshoeken, perspectieven en disciplines worden ingeleid.

  Leiderschap als teamwork

  Wil je met je organisatie, team, werkverband aan de slag met leiderschap? In een dialoog verschillende gezichtspunten verkennen, een gezamenlijke visie ontwikkelen en verdiepen? Een traject op maat om verschillende stemmen te horen, te ontdekken wat werkt, mogelijk en nodig is rond zelforganisatie en (collectief) eigenaarschap? Zoek je inspiratie, andere perspectieven en mooie praktijkvoorbeelden? Neem contact op.

  Verhalen over leiderschap

  Leiderschap over het midden (Bart Brandsma) >>>