Ga naar de inhoud

Over Wilma

Ik verbind mensen en werelden en boek duurzame resultaten in complexe omgevingen. Ik breng mensen met elkaar in gesprek om samen verder te komen in lastige thema’s en opgaves. 

Dat doe ik in verschillende rollen: als coach, coördinator, procesbegeleider, ontwikkelaar, strategisch adviseur, trainer,  bestuursecretaris, gespreksleider en kwartiermaker. Vanuit mijn achtergrond als ontwikkelingspsycholoog, informatiekundige & dialoogadviseur.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in het publieke domein, onderwijs, zorg, kennis, ICT, bedrijfsleven en als ervaringsdeskundige in (samen) leven. Als mens, professional, betrokken en actieve bewoner/burger.

Ik maak gebruik van verschillende interventies om mensen, teams, organisaties en werelden te versterken, verbinden en verrijken. Voor bewustwording en het bespreekbaar maken van wat speelt. Voor het delen van werelden, breder inzicht en zichtbaar maken van mogelijkheden. Voor ontwerp en co-creatie van verandering met alle betrokkenen. Ik werk graag aan concrete resultaten in goede samenwerking met alle betrokkenen. 

Iedereen ziet maar een stukje >>>

Ik  hou van netwerken, verrassende ontmoetingen en nieuwe werelden ontdekken zonder ver te hoeven reizen. Van dialoog zaaien & cultiveren, gedeelde gronden hiervoor vruchtbaar maken en het ritme van seizoenen. 

Interesse in wat mensen beweegt, wat er tussen mensen gebeurt, hoe levens lopen, culturen zich ontwikkelen en de grotere bewegingen houden me gaande. Onderzoek naar wat de moeite waard is voor mezelf, de mensen om me heen, de gemeenschap, het grotere geheel en toekomstige generaties. Naar hoe we met collectieve kracht en wijsheid een betere toekomst dichterbij kunnen brengen. Ik laat me graag inspireren door ervaringsverhalen en mooie voorbeelden om de hoek en wat verder weg.

Een betere toekomst dichterbij brengen >>>