Een dialoog is voor verschillende processen in te zetten. Zowel zakelijk als particulier. Dialoogwerkt biedt de volgende diensten aan, waaronder:

Wandelcoach

De wandelcoach Onderzoek vanuit een ontwikkelvraag wat werkt en mogelijk is, zodat talenten kunnen bloeien en groeien, werkplezier en energie toeneemt.

Wijk/gemeente dialoog

Kom met professionals, bewonersorganisaties en gemeente tot een inspirerende visie en gezamenlijk actieplan om de wijk/gemeente gezonder te maken.

Thematische dialoog

Verken en verwezenlijk een gemeenschappelijke droom. Een bewonersinitiatief met betrokkenen, experts en politiek om van elkaar te leren.

Socratisch gesprek

Een thema dat speelt binnen een organisatie zoals elkaar aanspreken, verantwoordelijkheid nemen, verbinding of (zelf)sturing. Deelnemers zoeken een gemeenschappelijk antwoord.

Denk ook aan:

  • Bijeenkomsten, workshops, trainingen op maat rond een vraag(stuk), opgave of uitdaging;
  • Waarderend (actie)onderzoek;
  • Gezamenlijk leerwerktraject voor transformatie;
  • Begeleiding en advies

 

Voor wie?

Samenwerkingsverbanden, gemeenschappen van bewoners(initiatieven) en werkers in de publieke sector: wijken, buurten, gemeenten, regio’s, provincies, Nederland, Europa en wereldwijd.  En ook sociale ondernemingen en maatschappelijke organisaties, netwerken in zorg, onderwijs en welzijn.

Hoe?

Ik ontwerp, realiseer en begeleid dialoog bijeenkomsten en dialoog trajecten rond thema’s op maat. Dit kan live, online en in hybride vorm. En zowel in het Nederlands als Engels

 

Contact

Benieuwd naar of de dialoog voor jouw persoonlijk of je organisatie past? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.