Leiderschapscafé

Welke leiders inspireren je? Wat voor leiderschap past bij jou en wat je voor ogen hebt? En wat voor leiderschap vraagt deze tijd, de context waarin je werkt? Zoek je een sparring partner, wil je met andere leiders in gesprek? Zoek je begeleiding bij een gesprek tussen partijen? Neem contact op. Gesprekken kunnen in levende lijve plaatsvinden,  online of telefonisch.

Leiderschapscafé

In een leiderschapscafé verdiepen we vragen en thema’s die leiders bezighouden aan de hand van ervaringen en casuïstiek. Dat kan in de vorm van een socratisch gesprek, een waarderende dialoog of een andere vorm van (filosofisch) gesprek of dialoog. Het thema kan vooraf worden bepaald of ter plekke aan de hand van actuele vragen en casuïstiek van deelnemers. Inhoud en vorm van de inspiratie en het gesprek wordt in overleg bepaald en vormgegeven vanuit een filosofische insteek en/of andere vanuit andere disciplines en perspectieven.

Leiderschapsvragen

Hoe hou ik in deze turbulente tijd de lange termijn voor ogen? Hoe geef ik in alle drukte vorm aan vernieuwing, experimenteren, leren en elkaar inspireren. Hoe hou ik het vol, blijf ik in beweging en balans? Creëer ik ruimte voor bezinning, ook in bredere context? Vragen die in een leiderschapscafé aan bod komen, basis zijn voor een leer/ontwikkeltraject en persoonlijke coaching.