Ga naar de inhoud

DialoogWerkt

Dialoogwerkt is er voor het ontwikkelen en veranderen met waarderende dialogen. Met aandacht voor het geheel, de mens, natuur, verschillen, collectieve wijsheid en kracht.

Ontdek in dialoog wat energie geeft en echt de moeite waard is in (samen) leven, zorgen, werken en leren. Voor jou, anderen, de gemeenschap, organisatie, samenleving en het grotere geheel. 

Waar je trots op bent, blij van wordt, wat je graag anders ziet en wat je hierin kunt doen. Hoe je een transformatieproces met betrokkenen vormgeeft en in samenwerking echte waarde kunt creëren.

Ik werk graag samen aan een gezonde stad, leefomgeving voor jong, oud, nieuw en iedereen. Met dialoogtrajecten, workshops en trainingen op maat om vanuit een breder (in)zicht een betere toekomst te realiseren.

Diensten

Een dialoog is voor verschillende processen in te zetten. Zowel zakelijk als particulier. Dialoogwerkt biedt de volgende diensten aan.

Bekijk diensten >>

Over Wilma

Dialoogwerkt is opgericht door Wilma de Buck. Als zelfstandig coach verbind ik werelden en boek ik duurzame resultaten in complexe omgevingen.

Maak kennis met Wilma >>

Agenda

Workshops, bijeenkomsten.Bekijk de agenda >>